Testimoniale

Marcello Mea
Marketing Manager / Pirelli Tyres Romania

Proiectele intreprinse privind serviciile de mass media, web, print-uri, promotionale, design sau events au raspuns asteptarilor noastre atat in ceea ce priveste realizarea lor cat si in modul in care rezultatele obtinute au fost apreciate.

Teodora Haidu
Marketing Specialist / Aectra Agrochemicals

Firma a început colaborarea cu agentia Top Creative începând cu luna octombrie a anului 2011, iar în timpul scurs proiectele desfasurate au implicat serviciile de design, mass media cât si productii de tiparituri.

Adrian Safta
General Manager / R.T.S. Electro

Top Creative Promotion a acordat o atentie deosebita respectarii stricte a dead-line-ului, proiectele intreprinse privind serviciile de: Corporate, Creatie, Media, Outdoor, PR, Productie de tiparituri au fost finalizate in conditiile prevazute initial.

Doinita Ilie
Associate Director/ Head of Marketing, EMBA / Cushman & Wakefield

Suntem impresionati de profesionalismul si seriozitatea agentiei Top Creative, de capacitatea angajatilor de rezolvare a problemelor si de aplicare imediata a cererilor companiei noastre. De asemenea, Top Creative se remarca prin promptitudinea cu care raspund necesitatilor noastre.

Claudia Ciopasiu
Marketing Manager / Coelco Trade

Spirit de echipa, propuneri interesante ce s-au potrivit cererilor noastre, seriozitatea echipei Top Creative ii va face intotdeauna castigatori in batalia cu realizarile pe termen scurt, remarcandu-se prin servicii de cea mai buna calitate.